Møbelrens og tepperens

Møbelrens Alta

Vi utfører rens av møbler i Alta på små og store møbler. Vi kan rense alle tekstiler på mikrofiber, silke, lin, bomull, semsket skinn og ull samt andre tekstiler. Du vil bli overrasket over hvor mye lysere møblene dine vil se ut når skitt, støv, jord, bakterier, sopp, kjæledyrhår og mer fjernes gjennom vår grundige møbelrens.

Tepperens
møbelrens

Hvorfor oss

Bruk en profesjonell møbelvasker til å rense sofaer, lenestoler, stoler osv. som gjør det riktig fra starten, øker sjansene dine for å holde møblene i god stand i lang tid. Det er mange måter å sette stygge flekker på et møbel, men dessverre er det nesten like mange måter å gjøre det verre på ved å prøve å vaske flekkene på feil måte.

Betalingsalternativer

Hos Alta Renholdsteam kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

KONTAKT OSS 

Er det noe spesielt du lurer på med tjenestene våre, vår praksis eller hva som helst annet? I så fall må du gjerne sende oss en mail via kontaktskjemaet, så skal vi hjelpe deg så godt og raskt som vi kan!

Flytting

Karbonrens av motor