BEDRIFT RENGJØRING

Renhold av din bedrift, med høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. Våre profesjonelle renholdere bidrar til økt trivsel og bedre innemiljø.

 Bedrift rengjøring Alta

 Alta Renholdsteam er en totalleverandør av renholdstjenester i Alta og omegn. vi utfører regelmessig renhold av kontorer og andre typer næringslokaler, barnehager, butikker, restauranter og andre næringslokaler.

God hygiene på arbeidsplassen er en nøkkel til et bedre arbeidsmiljø og gir de ansatte forutsetninger for økt trivsel og bedre prestasjoner. Regelmessig rengjøring minimerer risikoen for allergi og gir også kundene et godt førsteinntrykk av virksomheten din. Vi har lang erfaring innen bedrift rengjøring og vi tilbyr våre tjenester til både små, mellomstore og store bedrifter. Vi vet at ulike bedrifter har ulike typer behov og derfor er vi fleksible og for våre kunders ønsker.

Inkludert i bedrift rengjøring 

[

Støvtørking

[

Vask av kjøkken og bad

[

Tømme søppel og påfyll av toalettpapir og såpe

[

støvsuging av tepper

[

Vask av gulv

Som kunde må du stille med følgende:
Støvsuger – Mopp stativ.

kontorvask

Skuring og boning av gulv

Skuring og boning gir gulvene lengre levetid og skaper grunnlaget for et godt innemiljø. Vi vasker, skurer og polerer alle typer gulv, med utstyr som er spesialtilpasser underlaget.

Det første vi gjør er å fjerne den gamel polish og behandler underlaget med ulike maskiner og utstyr. Når dette har blitt gjort legger vi en ny beskyttende polish som blir påført med en bone mopp. Deretter poleres gulvet grundig slik at det blir pent og holdbart.

Bonede og polerte gulv gjør det daglige renholdet lettere og mer økonomisk.

 

skuring

Betalingsalternativer

Hos oss kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

Kontakt oss 

Er det noe spesielt du lurer på med tjenestene våre, vår praksis eller hva som helst annet? I så fall må du gjerne sende oss en epost via kontaktskjemaet, så skal vi hjelpe deg så godt og raskt som vi kan!

BYGGVASK

BILVASK