Byggvask

Byggvask Alta

Profesjonell byggvask i Alta og omegn. Skal du sette opp nytt bygg, eller renoverer et gammelt? Vi sørger for at bygget er ryddig og rent når nye og gamle leietakere og eiere flytter inn. I tillegg kan vi hjelpe med å holde unna støv, smuss og avfall underveis i byggeprosessen. Byggvask blir utført av punktlige og profesjonelle renholdere med flere års erfaring i bransjen, og vi gjennomfører alltid en kvalitetskontroll av arbeidet vårt for å forsikre oss om at du blir fornøyd.
Vi kan vaske bygget før overlevering til nye eiere, eller underveis i prosessen.

Selve vaskeprosessen innebærer følgende når det er snakk om avsluttende rengjøring før overlevering

[

Støvsuging og gulvvask

[

Tørrengjøring av tak og vegger

[

Vinduskarmer, hyller, stålgelendre og speil Vask

[

Vask av gulvlister, stikkontakter, dører og ytre elementer av ventilasjon

[

Vask av kjøkken og bad, inkludert innvendig og utvendig vask av skap og skuffer

[

Vindusvask, innvendig

[

Andre ting, etter individuelle avtaler

Byggvask-Alta
Byggvask-Alta

Skuring og boning av gulv

Skuring og boning gir gulvene lengre levetid og skaper grunnlaget for et godt innemiljø. Vi vasker, skurer og polerer alle typer gulv, med utstyr som er spesialtilpasser underlaget.

Det første vi gjør er å fjerne den gamel polish og behandler underlaget med ulike maskiner og utstyr. Når dette har blitt gjort legger vi en ny beskyttende polish som blir påført med en bone mopp. Deretter poleres gulvet grundig slik at det blir pent og holdbart.

Bonede og polerte gulv gjør det daglige renholdet lettere og mer økonomisk.

skuring

Betalingsalternativer

Hos Alta Renholdsteam kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

FÅ TILBUD

PÅ BYGGVASK

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på i Alta. Ønsker du et tilbud på Byggvask eller en av våre andre tjenester, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon +4740586701.
Vi ser frem til å vaske får deg!

Møbelrens og Tepperens

Rens Av Bil