VINDUSVASK

VINDUSVASK ALTA

Vi utfører vask av vinduer for bedrifter og private i Alta. Profesjonelt og effektivt til konkurransedyktige priser. Vi bruker renholdsprodukter og utstyr spesielt tilpasset vindusvask. Få skinnende rene vinduer. Rengjøring med kvalitetsgaranti.

Vi utfører alle forskjellige typer vindusvask i Alta; i kontorer og butikker, leiligheter og boliger, i store høyder, med lift, balkonger, hoteller m.m. Vi pusser alt du kan tenke deg – alt med samme høye kvalitet. Her i Alta Renholdsteam har vi ansatte som jobber raskt og effektivt til gode priser. Benytt anledningen til å bestille din vindusvask i dag! Vi er tilgjengelige hele året.

vindusvask-alta
vindusvask-alta

BETALINGSALTERNATIVER

Hos Alta Renholdsteam kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

KONTAKT OSS 

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på i Alta. Ønsker du et tilbud på vindusvask eller en av våre andre tjenester, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon +4740586701.
Vi ser frem til å vaske får deg!

BEDRIFT

BILVASK