Flytting Alta 

Flyttebyrå Alta

Alta Renholdsteam er et flyttebyrå i Alta med mange mål. Vår virksomhet er basert på å minimere kostnadene for deg som kunde, men likevel opprettholde en førsteklasses og profesjonell service.

Skal du Flytte? Føles det stressende? Tar det mye av tiden din? Mange synes det er tungt og komplisert å flytte. Vi i Alta Renholdsteam vet at det ikke trenger å være sånn.  Alta Renholdsteam flyttebyrå er det beste flyttefirmaet å anbefale til alle. Når du bruker vårt flyttebyrå, vil du innse at flytting kan være rask og problemfri. Å få hjelp av et flyttebyrå er en nødvendig luksus for å få hverdagen til å fungere. Våre kunder er både privatpersoner og bedrifter i Alta. Våre ansatte har lang erfaring innen tunge og sikre løft. Vi er et flyttebyrå som gjerne tar på seg små og store oppgaver. Vi flytter møbler, sofaer, pianoer og annet du trenger hjelp til. Ingen oppgave er for liten. Ingen oppgave er for stor. Hvis du bor i Alta, er vi ditt beste valg!

Alta Renholdsteam flyttebyrå ble etablert i 2021 og holder til i Alta, men utfører oppdrag i alle deler av Norge. Vi er godkjent renholdsbedrift og har både ansvarsforsikring og godsansvarsforsikring (transport forsikring).

Ikke nøl med å kontakte oss for et gratis tilbud.

Telefonnummer: +4740586701

Epost: post@altarenholdsteam.com

Vi kan tilby:
[

Befaring

[

Demontering

[

Pakking

[

Merking

[

Flytting

[

Montering

[

Avfallshåndtering

[

Flyttevask

Flyttebyrå
Derfor skal du velge vårt flyttebyrå

Vi er et flyttebyrå i vekst som alltid setter kunden først. Dette er i stor grad fordi våre kunder kommer tilbake og gjerne anbefaler oss videre til sin familie og venner. Vi ønsker at du skal føle deg trygg hos oss, uansett om det gjelder en liten privat flytting eller en større kontorflytting.

Alta Renholdsteam ser frem alltid etter å forbedre arbeidet sitt for alltid å ha fornøyde kunder og vi tilbyr også en konkurransedyktig pris uten at det går ut over kvaliteten på flyttingen og servicen du får. Vi vet hvor viktig kommunikasjon er og verdsetter dette høyt. Er du bekymret for et bestemt element i flyttingen?  Ikke nøl med å ta kontakt med oss ​​for å få sikkerhet om hvordan vi tar vare på tingene dine på best mulig måte.
Vi hjelper bedrifter også privatpersoner med flytting. Vi er alltid profesjonelle i alle våre handler, fra første kontakt til tilbud til gjennomført transport. Vi har selvfølgelig forsikring og alle tillatelser som kreves for et seriøst flyttebyrå.

flytting

Betalingsalternativer

Hos Alta Renholdsteam kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

KONTAKT OSS 

Er det noe spesielt du lurer på med tjenestene våre, vår praksis eller hva som helst annet? I så fall må du gjerne sende oss en mail via kontaktskjemaet, så skal vi hjelpe deg så godt og raskt som vi kan!

MONTERING

DEKKSKIFT