Snøbrøyting

Snøbrøyting Alta

Alta Renholdsteam tilbyr snøbrøyting og snørydding i Alta. Alta Renholdsteam har egen vaktmesteravdeling som tilbyr snøbrøyting og strøing gjennom vintersesongen til private husholdninger, sameier, borettslag og bedrifter. Vi tilbyr en gang oppdrag eller fast avtale hvor kunden kan være trygg på en problemfri vinter med rask utrykning av personell ved snøfall. Vi bruker ATV med snø skjær for snøbrøyting.

Snøbrøyting

For å få vurdert alle hensyn som må tas ved brøyting, foretar vi alltid en befaring ved nye forespørsler. Dette gjør vi gratis og uforpliktende, slik at vi kan tilby deg en riktig pris på akkurat din eiendom.

Vi utfører alle tjenester innen vintervedlikehold i Alta

For å sikre trygg ferdsel og god fremkommelighet på deres eiendom er det behov for mer enn bare snørydding og brøyting. Vi har også svært gode rutiner for regelmessig strøing og salting. Fjerning av istapper og Snørydding av tak.

[

Maskinell og manuell snørydding

[

Strøing

[

Fjerning av istapper

[

Snørydding av tak

Betalingsalternativer

Hos Alta Renholdsteam kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

Kontakt Oss

Vi utfører brøyting og strøing for bedrifter og private i Alta. Har du behov for brøyting eller strøing i Alta Ring oss 40586701 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon om våre vintertjenester.

Møbelrens og Tepperens

Polering og coating