Din maler i Alta

Velkommen til Alta Renholdsteam, et erfarent malerfirma som maler og tapetserer boliger, kontorer og andre lokaler i Alta og Omegn.

Maler Alta

Trenger du hjelp med maling eller tapetsering i Alta? Da bør du kontakte oss i Alta Renholdsteam – et malerfirma består av erfarne og dyktige malere som i tillegg til tak- og veggmaling også kan tilby vindusmaling og trappmaling. Vi kan hjelpe med maling og tapetsering i ditt hjem eller lokal i Alta og omegn. Vi utfører også trappemaling. Når du ansetter oss til en jobb får du god behandling og vi er opptatt av å planlegge prosjektet sammen med deg for å sikre at det blir slik du ønsker det. Vårt mål for hvert oppdrag er å opprettholde tydelig kommunikasjon med deg gjennom hele arbeidet, for å unngå misforståelser og gjøre din hverdag lettre. Maler Alta, Maler i Alta, Maler Alta, Maler Alta , Maler Alta, Maler Alta, Maling Alta.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Bruk skjemaet under eller ring oss på +4740586701 eller send en epost til post@altarenholdsteam.com

Maler Alta – Tjenester vi tilbyr

Som mange malerfirmaer i Alta utfører vi arbeider for både privatpersoner, borettslag og bedrifter innen stort sett alt som har med maling å gjøre. I leiligheter, lokaler, fritidsboliger, rekkehus og mer. Vi jobber raskt og effektivt, men går aldri på akkord med detaljene. Gjennom vår fornøydkundegaranti får du som ansetter oss som maler en ekstra trygghet da vi garanterer gode resultater, uansett type arbeid. Noen av malertjenestene vi tilbyr er:

• Innvendig maling – Vi maler vegger, tak og gulv i din bolig, lokaler eller fritidsbolig i den fargen du ønsker. Vi er selvsagt nøye med grunnarbeidene, som blant annet inkluderer eventuell fjerning av tape eller sparkling og skraping. Før vi starter selve malingen, er vi alltid oppmerksomme på hva akkurat din vegg eller tak trenger. Vi hjelper deg også med å finne riktig type maling og riktig farge som passer både din smak og fargens funksjon

Maling-Alta

• Utvendig maling – Av både vinduer, vegger og tak! Å male huset på nytt kan være et nytt og fantastisk løft i livet fordi det faktisk blir litt av en forandring når du kjører bilen opp innkjørselen hver dag. Vi er eksperter på alt fra trefasader til tegl og puss og sørger for at du får den høye kvaliteten på maling og maling som kreves for å beskytte huset mot vær og vind.

fasade-maling

• Tapetsering – Ønsker du å friske opp ett eller flere av rommene dine, kan vi hjelpe deg med polstring av høy kvalitet.

Tapetetsering-Alta

Fordeler med vårt malerfirma i Alta

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du ansetter oss som maler i Alta og gir derfor alltid fornøydsgaranti på vårt arbeid. Det kan vi gjøre fordi vi vet at arbeidet vil bli gjort ordentlig helt fra starten, men for deg som kunde føles det alltid godt å ha ekstra trygghet. Vi utfører alle prosjekter – store som små – med samme sans for detaljer og et genuint engasjement.

Du kan leie oss til alle typer maleoppgaver, inkludert maling av vegger, tak, fasader; også tapetsering.

Om oss

Alta Renholdsteam tilbyr maling og tapetsering i Alta og omegn. Våre malere garanterer kvalitetsarbeid når vi maler hos deg i Alta. Alle våre malere er erfarne malere som setter sin ære i å oppnå et perfekt resultat. Som kunde hos oss skal du føle at du har fått en komplett tjeneste du er hundre prosent fornøyd med, både når det gjelder selve malerarbeidet, kommunikasjon og pris.

Vi har selvfølgelig ansvarsforsikring og du får alltid garanti på alle våre tjenester. Når du kontakter oss for et maleroppdrag kommer vi hjem til deg og ser på hva du ønsker utført innen maler tjenester. Vi vil da skrive et tilbud som du kan ta stilling til i fred og ro. Hjemmebesøk og tilbud er helt gratis.. I tillegg til maling og tapetsering av vegger i boliger og lokaler, utfører vi også blant renhold, fasadevask, flytting, bilvask.

Maler-Alta

Kontakt oss

Hos oss får du profesjonell hjelp med maling og tapetsering av rekkehus, bolig, leiligheter og andre typer lokaler. Våre malere  tar oppdrag i Alta og omegn. Kontakt oss i dag for et gratis tilbud! eller du kan ringe +4740586701.

Rengjøring

Dekkskift