Din maler i Alta

Vi tilbyr maling av boliger og lokaler for både privatpersoner og bedrifter i Alta. For å få et perfekt resultat legger vi alltid mye fokus på et godt utført grunnarbeid.

Maler Alta

Maler Alta. Vi tilbyr maling av boliger og lokaler for både privatpersoner og bedrifter i Alta. Trenger du en god maler i Alta? Da bør du kontakte oss i Alta Renholdsteam – et malerfirma består av erfarne og dyktige malere som i tillegg til tak- og veggmaling også kan tilby vindusmaling og trappmaling. Vi kan hjelpe med maling og tapetsering i ditt hjem eller lokal i Alta og omegn. Vi utfører også trappemaling. Når du ansetter oss til en jobb får du god behandling og vi er opptatt av å planlegge prosjektet sammen med deg for å sikre at det blir slik du ønsker det. Vårt mål for hvert oppdrag er å opprettholde tydelig kommunikasjon med deg gjennom hele arbeidet, for å unngå misforståelser og gjøre din hverdag lettre.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Bruk skjemaet under eller ring oss på +4740586701 eller send en epost til post@altarenholdsteam.com

Maling setter farge til livet

Litt farge kan virkelig gi nytt liv til et rom, eller et helt hjem. En godt utført malerarbeid forsterker følelsen av et hjem og gjør at det føles litt mer luksuriøst. En nyanse av hvit for de som bare vil ha en ren, luftig følelse, eller kanskje en fondvegg i en sterkere farge for å skape kontrast i et rom. Et godt utført malingarbeid gir deg muligheten til å skape en helt ny atmosfære i hjemmet ved å kombinere farger helt etter din eget ønske og smak, og skulle du være misfornøyd er det ikke mer komplisert enn å male om. Kontakt oss så forteller vi deg mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Maler Alta – Tjenester vi tilbyr

Som mange malerfirmaer i Alta utfører vi arbeider for både privatpersoner, borettslag og bedrifter innen stort sett alt som har med maling å gjøre. I leiligheter, lokaler, fritidsboliger, rekkehus og mer. Vi jobber raskt og effektivt, men går aldri på akkord med detaljene. Gjennom vår fornøydkundegaranti får du som ansetter oss som maler en ekstra trygghet da vi garanterer gode resultater, uansett type arbeid. Noen av malertjenestene vi tilbyr er:

• Innvendig maling – Vi maler vegger, tak og gulv i din bolig, lokaler eller fritidsbolig i den fargen du ønsker. Vi er selvsagt nøye med grunnarbeidene, som blant annet inkluderer eventuell fjerning av tape eller sparkling og skraping. Før vi starter selve malingen, er vi alltid oppmerksomme på hva akkurat din vegg eller tak trenger. Vi hjelper deg også med å finne riktig type maling og riktig farge som passer både din smak og fargens funksjon

Maling-Alta

• Utvendig maling – Av både vinduer, vegger og tak! Å male huset på nytt kan være et nytt og fantastisk løft i livet fordi det faktisk blir litt av en forandring når du kjører bilen opp innkjørselen hver dag. Vi er eksperter på alt fra trefasader til tegl og puss og sørger for at du får den høye kvaliteten på maling og maling som kreves for å beskytte huset mot vær og vind.

fasade-maling

• Tapetsering – Ønsker du å friske opp ett eller flere av rommene dine, kan vi hjelpe deg med polstring av høy kvalitet.

Tapetetsering-Alta

Fordeler med vårt malerfirma i Alta

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du ansetter oss som maler i Alta og gir derfor alltid fornøydsgaranti på vårt arbeid. Det kan vi gjøre fordi vi vet at arbeidet vil bli gjort ordentlig helt fra starten, men for deg som kunde føles det alltid godt å ha ekstra trygghet. Vi utfører alle prosjekter – store som små – med samme sans for detaljer og et genuint engasjement.

Du kan leie oss til alle typer maleoppgaver, inkludert maling av vegger, tak, fasader; også tapetsering.

Om oss

Alta Renholdsteam tilbyr maling og tapetsering i Alta og omegn. Våre malere garanterer kvalitetsarbeid når vi maler hos deg i Alta. Alle våre malere er erfarne malere som setter sin ære i å oppnå et perfekt resultat. Som kunde hos oss skal du føle at du har fått en komplett tjeneste du er hundre prosent fornøyd med, både når det gjelder selve malerarbeidet, kommunikasjon og pris.

Vi har selvfølgelig ansvarsforsikring og du får alltid garanti på alle våre tjenester. Når du kontakter oss for et maleroppdrag kommer vi hjem til deg og ser på hva du ønsker utført innen maler tjenester. Vi vil da skrive et tilbud som du kan ta stilling til i fred og ro. Hjemmebesøk og tilbud er helt gratis.. I tillegg til maling og tapetsering av vegger i boliger og lokaler, utfører vi også blant renhold, fasadevask, flytting, bilvask.

Maler-Alta

Male selv eller leie en maler?

Mange synes det er gøy å male. Forståelig, det synes vi også! Men om du skal male selv hjemme eller ikke, avhenger av hvor viktig sluttresultatet er. Her lister vi opp fordelene med å male selv sammenlignet med å ansette en profesjonell maler:

Fordeler med å male selv:

 • Det blir billigere
 • Når du maler selv slipper du arbeidskostnadene til maleren.
 • Du kan få et godt resultat hvis du er grundig
 • Sørger du for å gjøre en skikkelig grunnarbeid, har du gode muligheter til å få et godt resultat.

  Fordeler med å ansette en maler:

  • Du får et perfekt resultat
  • En profesjonell maler vet nøyaktig hva som skal til for at resultatet skal se perfekt ut og være lenge.
  • Du får tid til andre ting
  • Maling tar tid, leier du inn en maler, kan arbeidet gjøres mens du er på jobb.

  Tips til deg som vil male selv

  Har du bestemt deg for å male selv? Da vil vi gi deg noen tips på veien. Som profesjonelle malere vet vi hva som skal til for at en maler skal bli vellykket, og er du ikke nøye i hvert eneste trinn av malingen, får du heller ikke et perfekt resultat. Her er punktene vi synes er viktigst å vurdere når du maler selv:

  • Bruk kvalitetsutstyr Ved å velge høykvalitets pensler, ruller, tape og andre verktøy vil maling bli morsommere og resultatet vakrere, det garanterer vi.
  • Vær grundig med grunnarbeid Vi fagfolk bruker mesteparten av arbeidstiden på grunnarbeidet. Hvis overflaten som skal males er helt glatt og forberedt på riktig måte, går selve maleringsarbeid som en dans.
  • Følg anvisningene på malingsboksen Følg produsentens anvisninger vedrørende forarbeid, grunning, tørketider og lignende. Det er verdifull informasjon som faktisk betyr noe for resultatet.

  Hvor lang tid tar det å male innendørs?

  Hvor lang tid det vil ta å male hjemme hos deg er vanskelig å si sikkert, alt avhenger av den nåværende tilstanden til veggene og hva som må gjøres. Men vanligvis rundt 8-10 timer per rom inkludert klargjøring, puss, grunning og maling.

  Kontakt oss

  Hos oss får du profesjonell hjelp med maling og tapetsering av rekkehus, bolig, leiligheter og andre typer lokaler. Våre malere  tar oppdrag i Alta og omegn. Kontakt oss i dag for et gratis tilbud! eller du kan ringe +4740586701.

  Rengjøring

  Dekkskift